Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел коментира предстоящия двубой на неговия тим срещу Реал Мадрид в среща от 5-ия кръг от груповата хаза на Шампионска лига.

"Не зная колко силно Зидан е влюбен в Мбапе. За нас той е важен играч, радваме се, че Килиан е с нас. Понякога вие обичате играч, който не е в вашия отбор. За съжаление на Зидан, Мбапе е в нашия състав. Смятам, че той има играчи, които обича в отбора си", коментира Тухел.

"Обичам доста играчи от Реал Мадрид, играем срещу тим, който има доста спечелени трофеи от Шампионска лига в последните години. Това е голямо предизвикателство за нас", добави той.

"За мен този мач, който предстои няма нищо общо с първия, играем в Мадрид, на този стадион е трудно на всеки един отбор да играе. За Реал ще играе Рамос, капитан и лидер на тима. Отборът е съвсем различен, когато Рамос е на терена. Реал играе много добре, печели и вкарва много голове. В отлична форма са, трудно е да се играе срещу мадридския клуб. Ние имаме Неймар и Мбапе, балансиран и опасен тим сме", каза още Тухел.

"Трудно ми е да отговоря на въпроса дали Мбапе ще заиграе в Реал Мадрид, тъй като аз съм треньор на Пари Сен Жермен, той е наш играч, опитваме се да изградим тима около него. Не мога да отговоря какво ще е бъдещето на Килиан", завърши изказването си наставникът на парижани.

В първия двубой парижани спечелиха с 3:0, а в класирането след 4 кръга Пари Сен Жермен е на първото място с пълен актив от точки - 12 след 4 победи. Реал Мадрид е на второто място със 7.