Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори пред медиите на брифинг преди мача от Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен. Френският специалист призна, че от известно време е „влюбен” в нападателя на съперника Килиан Мбапе, подклаждайки още новините около евентуално негово преминаване на „Сантиаго Бернабеу”.

„Мбапе идва тук като съперник. Каквото зависи от мен да го спрем, ще го направим. Знаем, че ПСЖ ще е оптимално подготвен. Мачът е важен за всички, както и за Гарет Бейл. Имаме да играем чудесен мач срещу отбор, който има страхотен сезон. Ще бъдат крайно мобилизирани – ние също”, започна Зизу.

„Подобрихме се след резултата от първия ни мач (0:3), но това няма да е реванш. Искаме да постигнем резултат и ще бъде интересно. Влюбен съм от известно време в Мбапе, първо като човек. Мисля, че двамата с Неймар ще играят, а ние сме добре подготвени. Нуждаем се да бъдем смели”, продължи Зидан.

„Гарет Бейл е напълно готов да играе мач, а Валверде и Родриго трябва да покажат, че са готови за това предизвикателство. Истина е, че се справят добре. Млади са и трябва да прогресират”, коментира Зинедин Зидан.