Старши-треньорът на ПСЖ – Томас Тухел остана изключително доволен след успеха с 5:0 над Галатасарай в Шампионската лига. Наставникът похвали играчите си и заяви, че те трупат все повече увереност във възможностите си след подобни победи.

“Чувствам се по същия начин, както след мача с Монпелие. Доволен съм от представянето ни и от показания дух. Отново играхме в схема 4-4-2 и се справихме добре като отбор. Оставихме малко пространства за съперника. Успявахме да спечелим топката в половината на съперника и това ни даваше възможност бързо за бърза транзиция в атака. Видях голям дух от отбора. Продължаваме да трупаме увереност във възможностите си”, сподели Тухел.

Специалистът специално похвали Неймар за продукцията му в мача.

“Неймар показа колко е важен за нас още в мача с Монпелие. Той е ключов играч и става все по-добър. Днес работи много и спечели много топки, с което помогна в защита. Вижда се, че започва да намира най-добрата си форма. Вече му е доста по-лесно да набира скорост. Освен това той направи голям жест, че даде топката на Кавани да изпълни дузпата. Всеки може да види, че той е много чувствителен Той даде топката на Еди и това е важен знак за всички в отбора”, допълни специалистът.