Футболистът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш пусна интересна снимка на стори в собствения си профил в социалната мрежа „Instagram“.

На нея се вижда играчът на Уулвърхамптън Даниел Поденс, но с екип на Олимпиакос, който държи топката със звездата на Шампионската лига и послание отдолу – „Топката. Песента. Мечтата“.

Отдолу самият Фернандеш е написал лично послание,което гласи:

„Мечтите не могат да се купят“.

Бруно Фернандеш

източник: Instagram.com

Това е изтълкувано в социалните мрежи като индиректно нападение към официалното обявяване на плановете за Европейска Суперлига, част от която са и Манчестър Юнайтед.

В същото време и бившият футболист на „червените дяволи“ Андер Ерера също коментира новината за създаването на новия турнир. Халфът на ПСЖ се обяви твърдо против Суперлигата.

„Влюбих се в онзи футбол на феновете, с мечтата да се съревновавам за отбора на сърцето си със страхотни клубове. Ако стартира Суперлигата, мечтите ще приключат. Илюзиите на феновете, които не подкрепят топ клубове, а мечтаят да победят на терена и да се състезават с най-добрите, ще приключат. Обичам футбола и не мога да мълча за него. Вярвам в подобрена Шампионска лига, а не в идеята на богатите да откраднат това, което е създадено от хората“, написа Ерера в профила си в социалната мрежа „Twitter“.