Полузащитникът Абдулай Дукуре намекна, че ще напусне Уотфорд до края на месеца. 26-годишният футболист е свързван с трансфер в Пари Сен Жермен.

Дукуре премина в Уотфорд преди три години с трансфер от Рен за сумата от 5,4 милиона паунда.

„Да, мисля да напусна Уотфорд до края на месеца. Ако не стане през януари, ще видя всички опции, които се открият пред мен през следващото лято“, коментира Дукуре в интервю за „Canal Plus“.

„За мен, в момента е най-важно да продължа да се развивам и да подобрявам играта си. Надявам се да премина в отбор от високо ниво. Моят приоритет е да играя в отбор, който участва в Шампионска лига“, добави той.

„Аз мога да играя и като No 10 или No 6 в халфовата линия. Това не е проблем за мен. Разбира се, най-добре се чувствам в ролята на дефанзивен халф. Чувствам се щастлив във Висшата лига. През миналия сезон вкарах повече голове, но през настоящия имам повече асистенции“, продължи халфът.

„Четох много неща, че ПСЖ търси халф. Аз съм поласкан от интереса им към мен. Проектът на ПСЖ ме интересува и това е напълно нормално. Със сигурност ПСЖ следи много играчи и не мога да кажа дали съм техен приоритет. Не съм сигурен“, каза още Дукуре.