Голямата звезда на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, е пожелал от шефовете на френския хегемон да бъде свободен да преговаря за трансфер с други клубове, предават медиите в Испания.

20-годишният нападател шокира парижани през миналия месец, след като довери на церемония, че се вижда в бъдещето някъде другаде, след като е "време за нов проект". Това пък засили апетитите на Барселона и Реал Мадрид да добавят световния шампион с Франция за 2018-а година в своите състави.

Испанският телевизионен канал El Chiringuito твърди, че шампионът с ПСЖ е предявил точно този иск пред борда на директорите. Лично треньорът на Реал Мадрид – Зинедин Зидан, вижда в Килиан Мбапе перфектната бъдеща „деветка” на „кралския клуб”. Същевременно щението на Зизу е голямо и към другата голяма звезда на парижани – Неймар.

Преди броени дни пък наставникът на ПСЖ Томас Тухел заяви: „Като треньор, аз искам да продължим да работим заедно, но това е футбол и не се знае какво ще стане. Много клубове искат да закупят много играчи, а пазарът е луд. Ако ме питате, аз искам да работя с Неймар и Мбапе догодина”, сподели Тухел.


Тухел за Неймар и Мбапе: И са подобни, но и са различни