Отборът на Ливърпул е установил контакт със звездата на Реал Мадрид Рафаел Варан и му е заявил в прав текст, че иска да го привлече след края на кампанията. Френският национал се смята, че е трансферна цел и на Манчестър Юнайтед за лятото, тъй като мениджърът Оле Гунар Солскяер вижда в лицето на Варан перфектния партньор за капитана Хари Магуайър.

27-годишния централен брантител и Серхио Рамос оформиха чудесен тандем в центъра на защитата на испанския шампион през последните години. Договорът му обаче изтича през следващото лято и от Реал може да се наложи да го продадат, за да не го изпуснат без пари.

ПСЖ обаче също се интересува от услугите му, след като все още не е намерил подходящ заместник на напусналия в посока Челси Тиаго Силва.

„OkDiario“ твърди, че Ливърпул също има сериозен интерес към световния шампион от Мондиал 2018. Смята се, че мениджърът Юрген Клоп мечтае да има Варан, като по този начин се надява да оформи стабилно партньорство между него и Върджил ван Дайк, който трябва да се завърне от дълготрайната си контузия през следващия сезон.

От Реал може и да се съгласят да го продадат, а заедно с него и Иско, Гарет Бейл и Марсело в края на сезона, за да могат да съберат средства за привличането на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе.