Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба прави най-добрия си старт в кариерата за „червените дяволи“, но клубът вече се подготвя за евентуално бъдеще без него и е определил като негов потенциален заместник халфа на Милан Франк Кесие.

На Погба му остава по-малко от година от настоящия му договор и, въпреки че миналата седмица се появиха информации, че той все още може да бъде убеден да остане на „Олд Трафорд“ след пристигането на Кристиано Роналдо, все още има сериозна перспектива французинът даси тръгне като свободен агент.

24-годишният Кесие е атрактивна опция за Юнайтед, тъй като той също има споразумение с „росонерите“ до края на сезона. Испанският вестник „Mundo Deportivo“ съобщава, че „червените дяволи“ е сред кандидатите за 24-годишния котдивоарец.

Кесие е основен играч на „Сан Сиро“ и е в основата на възраждането на Милан, което им помогна да се завърнат в Шампионската лига, отбелязвайки 13 гола през миналия сезон в Серия А. Той обаче бави преговорите относно нов договор, след като редица топ европейски клубове имат интерес към него.

Испанското издание добавя, че и Барселона следят халфа. „Каталунците“ обаче се страхуват да не се повтори ситуацията с Джорджиньо Вайналдум, който беше сигурен за „Камп Ноу“, но в крайна сметка избра Пари Сен Жермен, които му предложиха по-голяма заплата.

В допълнение към ПСЖ и Барса, Ман Юнайтед може да се изправи срещу конкуренция и от страна на Ливърпул и Тотнъм, които също се интересуват от Кесие.