Звездата на Пари Сен Жермен Неймар коментира непрестанните слухове, които го свързват с Реал Мадрид. Бразилецът обясни, че когато има нещо конкретно е склонен да говори и изтъкна, че около името му непрестанно има различни информации.

Както е известно, има спекулации, че Неймар може да се завърне и в Барселона. Той напуска каталунците през лятото на 2017 година. Тогава ПСЖ брои за него 222 милиона евро. Това превърна нападателя в най-скъпия футболист в историята до момента.

„Адаптацията ми във Франция беше по-лесна от това, което очаквах. Този шампионат много прилича на испанския. Що се касае до Париж, отне ми малко повече време да свикна. Сега обаче се чувствам като у дома си“, започна Неймар.

Помолен да коментира слуховете за Реал Мадрид, бразилецът подчерта с усмивка: „Винаги има спекулации с името ми. Това е така, откакто станах професионален футболист. Все се тиражира, че ще ходя в друг отбор. Когато има нещо конкретно, ще го обявя“.

„Бях щастлив, когато дойдох тук. И клубът, и феновете ме приеха добре. След това получих травма – най-сложната в цялата ми кариера – но се възстанових и сега съм добре“, каза още  Неймар.

Неймар показа новото си гадже