Суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси няма шанс да се завърне изненадващо Барселона, въпреки твърденията, че съпругата му не се радва на живота във Франция. 34-годишният аржентинец напусна „Камп Ноу“ едва миналото лято, след като заради финансовата криза в каталунския клуб попречи Меси да подпише нов договор.

Но едва по средата на първия си сезон във френската столица, аржентинецът вече беше свързан със завръщането си в каталунския гранд. Информациите за напускане на ПСЖ идват, след като съпругата на Меси, Антонела Ракуцо, е сподели през съпруга си, че не е щастлива в Париж и иска да се върне в Барселона, твърди „El Nacional“.

Съобщава се, че тримата сина на Меси се затрудняват да научат френски и им липсват приятелите в Барселона, докато на Антонела също ѝ липсва начина ѝ на живот и времето в каталунската столица. Съобщава се, че неговите приятели и бивши съотборници Шави Ернандес и Дани Алвеш също се опитват да убедят Меси да се върне на „Камп Ноу“.

Въпреки това обаче, „The Sun“ съобщава, че няма шанс седемкратният носител на „Златната топка“ да напусне отбора на Лига 1 само след един сезон.

Меси така и не успява да се нагоди към френския вицешампион, след като досега има само един гол в лигата. Договорът му на „Парк де Пренс“ е до 2023 година и Меси възнамерява да изпълни договора си.