Френският шампион Пари Сен Жермен се интересува от голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах, след като египтянинът наскоро е бил на вечеря с президента на парижани - Насер Ал-Хелайфи.

Докато Ливърпул преминава през тежък период този сезон, мениджърът Юрген Клоп се стреми да обнови атаката си. Предишната им атомна тройка от Роберто Фирмино, Садио Мане и Салах беше ключова в периода им на доминация през последните няколко години.

52 снимки

Мане обаче напусна в посока Байерн Мюнхен миналото лято, а Фирмино има договор само до края на сезона и не е ясно дали ще го поднови, което наложи Ливърпул да направи някои големи промени в атаката. Коди Гапко, Луис Диас и дарвин Нунес бяха привлечени в клуба, добавяйки младост и качество в предни позиции, за да заменят застаряващото трио.

Най-голямата промяна от всички обаче може да се случи скоро, тъй като ПСЖ се интересува от Салах, твърди GOAL. Наскоро в Англия писаха, че египтянинът вече е провел разговори с президента на френския шампион Ал-Хелайфи. Calciomercato допълва, че Ливърпул е готов да продаде Салах, но само на правилната цена от около 80 милиона евро.

През този сезон 30-годишният Салах, който подписа нов договор с мърсисайдци миналото лято, има лек спад във формата, но остава голмайстор на отбора със своите 17 попадения и 7 асистенции във всички турнири до момента.