Ръководството на Пари Сен Жермен обмисля да проведе сериозна офанзива, за да поднови договора на желания от Барселона Адриен Рабио, твърди френската преса. Както е известно, настоящият контракт на Рабио с френския гранд изтича на 30 юни 2019 година.

Според слуховете лично босът на парижани Насер Ал-Келайфи обмисля да упражни натиск върху полузащитника, за да склони да продължи ангажимента си с шампиона в Лига 1.

Адриен Рабио

източник: БГНЕС

Говори се, че наставникът на тима Томас Тухел непрекъснато убеждавал Рабио да остане, а от „Парк де Пренс“ били готови да му предложат 20 милиона евро годишна заплата.

Въпреки всичко това, от Барселона не били никак угрижени. Твърди се, че хора на каталунците били в постоянен контакт с играча и майка му, която е и негов агент. „Блаугранас“ вярвали на тяхната честна дума и били наясно, че остават още няколко месеца до края на годината, за да могат от януари спокойно да преговарят с играча.

Идеята е Рабио да пристигне на „Камп Ноу“ или в първия месец на 2019-а, или през юни, като във втория случай би акостирал като свободен агент.

ПСЖ се разделя с капитана си през следващото лято

ПСЖ подписа с млад талант