Футболистът на Ювентус – Адриен Рабио, е пред сензационно завръщане в Пари Сен Жермен, твърди L'Equipe. Изданието съобщава, че историята между полузащитника и френския шампион може да не е приключила и той отново може да се озове на „Парк де Пренс“ четири години, след като напусна парижани, за да се присъедини към „биаконерите“ кто свободен агент.

От няколко месеца има слухове за завръщането на Рабио във френската столица. Още повече, че настоящият му договор на „Алианц Стейдиъм“ изтича в края на настоящия сезон, от което ПСЖ е готов да се възползва. Торинци обаче са готови да направят всичко, за да го задържат.

Рабио се превърна в ключов играч в схемата на треньора Масимилиано Алегри в Торино през тази кампания, а също така беше основна фигура и в състава на Франция, който достигна до финала на Световното първенство в Катар. Според информациата на L'Équipe, желанието на Алегри е ясно – да се удължи договора на Рабио.

Освен от ПСЖ, към полузащитника има интерес и от няколко отбора от Висшата лига, включително Манчестър Юнайтед, който се опита да го привлече миналото лято.

Изданието допълва, че Ювентус все още не е казал последната си дума и възнамерява да преговаря с Рабио за нов контракт. „Старата госпожа“ обаче ще изпита затруднения да предложи по-добра заплата на французина от тази, която получава в момента – 7 милиона евро годишно, заради финансовите проблеми в отбора.