Испанският вицешампион Реал Мадрид иска да привлече както Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, така и Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд този летен трансферен прозорец, твърди „Marca“. За световния шампион информациите гласят, че ще премине на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент, след като отказва да поднови изтичащия, в края на сезона, си договор.

В случая с норвежеца обаче „Лос Бланкос“ ще срещнат сериозна конкуренция в лицето на тимове като Барселона, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Пари Сен Жермен.

Очаква се решението за бъдещето на Мбапе да бъде взето едва след мачовете между ПСЖ и Реал на 1/8-финалите в Шампионската лига през февруари, но пък Халанд се смята, че ще вземе решение още този месец. Мбапе е решин да отиде в Испания, но вчера се появиха информации, че парижани са решени да го запазят и отвъд лятото.

Противно на някои скорошни информации пък, Халанд няма нищо против да се бори с други звезди за мястото си в Реал. Неговата амбиция е да спечели колкото се може повече титли и така мадридчани са много възможен вариант.