Шампионът на Испания и Европа – Реал Мадрид, няма да се намесва в ситуацията със звездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе. Marca твърди, че ръководството на „кралския клуб“ не обръща специално внимание на драмата около французина и за тях това не е въпрос на гордост или да чакат Мбапе да поиска прошка след случилото се миналото лято.

Реал Мадрид просто не желае да си губи времето, както направиха, докато чакаха французина да вземе решение за бъдещето си миналата година. На „Сантиаго Бернабеу“ вярват, че звездата на ПСЖ е играч, който може да направи разликата, но също така са категорични, че Винисиус Жуниор ще бъде бъдещият лидер на Реал. „Лос бланкос“ показаха това ясно с предложението за удължаването на договора на бразилеца миналото лято.

бта
32 снимки

От Реал неофициално отричат ​​да са контактували с обкръжението на французина. Те са наясно с неудобната му ситуация във френския клуб, като атмосферата в съблекалнята към момента не е идеална. Всъщност някои информации сочат, че Мбапе вече се е опитал да си тръгне миналото лято, въпреки че удължи договора си през юни за още две години.

Имаше слухове за потенциално негово напускане, но Реал Мадрид няма желание да подхранва подобни спекулации. Испанският шампион не иска да контактува с никого от ПСЖ. В случай, че парижани изразят желание да преговарят, за да избегнят загубата на Мбапе без пари през лятото на 2024-а година, то Реал може да са готови на компромис, но само, ако няма да си губят отново времето отново.

Все пак „Лос Бланкос“ не изключват възможността да вземат Мбапе в бъдеще. На „Сантиаго Бернабеу“ ще обмислилят да привлекат французина само в случай, че ПСЖ определи цената му, а самият футболист покаже, че наистина иска да напусне „Парк де Пренс“.