Реал Мадрид не желае да чака до лятото и предлага 50 милиона евро на Пари Сен Жермен за звездата на тима Килиан Мбапе, твърди италианският агент Джовани Бранкини, цитиран от испанския вестник „AS“.

„Всичко зависи от ПСЖ. Реал Мадрид иска да привлече Мбапе веднага и вече предложи 50 милиона евро. Не знам какво ще се случи. Със сигурност ми изглежда, че инициативата на Флорентино Перес заслужава внимание. Това ще гарантира и стабилността на системата. Ще е много жалко за всички играч от това ниво да смени отбора си през лятото като свободен агент“, казва Бранкини.

Наскоро самият Мбапе заяви в интервю, че ще остане в Париж до края на сезона и единствената му мисъл е как да отстрани Реал Мадрид в Шампионската лига. По-рано пък се заговори и за възможността Пари Сен Жермен и Реал Мадрид да подпишат договор за френския национал веднага след сблъсъка между двата отбора в най-престижния турнир в Европа.

Италианецът добави, че не знае какво ще предприемат в ПСЖ, но със сигурност ще привлекат голям футболист, за да компенсират отсъствието му.

„Със сигурност ще бъде горещо лято с Халанд, Хари Кейн и Влахович“, смята той.

„Лукаку си вкара автогол. Навреди на имиджа си и неговите действия не са координирани с агента му. Ще остане в Челси до лятото и ще продължи да получава критики от всички страни, защото Интер няма да го вземе сега“, смята Бранкини.

„Доколкото съм запознат, Мората ще остане в Ювентус. Депай пък не го интересуват нито „бианконерите“, нито Атлетико Мадрид“, каза Джовани Бранкини, който през кариерата си е имал клиенти като Ромарио, Роналдо и Карло Анчелоти.