Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да предизвика сериозна борба на трансферния пазар следващото лято. Както е известно, договорът на френския национал изтича през следващото лято и той може да напусне като свободен агент, ако не подпише нов.

В последните дни се появиха информации, че френският вицешампион Пари Сен Жермен обмисля да предложи предварителен договор на халфа през месец януари, но според информация на „Marca“, от Реал Мадрид също следят ситуацията и са готови да последват примера на французите.

На „Сантиаго Бернабеу“ смятат да насочат сериозни усилия за привличането на няколко свободни агенти следващото лято. Освен към Погба, „лос бланкос“ смятат да отправят оферта и за своята цел №1 Килиан Мбапе, чийто договор също изтича догодина. Те се опитаха да го вземат още сега, но ПСЖ отказа всички оферти на испанския тим за нападателя.

Макар от Манчестър Юнайтед да правят всичко по силите си да убедят Погба да подпише нов договор, за момента футболистът се дърпа. Той знае, че интересът към него е голям и шансът да отиде в Реал Мадрид може да го изкуши да си тръгне като свободен агент.