Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е изразил предпочитанията си да премине в Реал Мадрид, макар към него да има интерес и от френския Пари Сен Жермен.

Германският национален бранител влезе в последните шест месеца от своя контракт с клуба от „Стамфорд Бридж“ и свободно може да преговаря с клубове, които не се състезават на Острова, след което да се споразумее с тях. Реал Мадрид и ПСЖ са отборите, които имат най-голям интерес и вече дори са се свързали с антуража на Рюдигер, докато Байерн Мюнхен и Ювентус също обмислят оферти към 28-годишния тъмнокож футболист.

ПСЖ дори е стигнал до разговори директно с футболиста, след като са били проведени такива с агентите на играча, но Foot Mercato пише, че Рюдигер има амбиции да заиграе за мадридския колос.

Според изданието ПСЖ предлага 7 милион евро заплата на играча, което е значително повече от това, което биха му предложили от Реал, но желанието на Рюдигер е да продължи кариерата си именно на „Сантиаго Бернабеу“.

Защитникът е интегрална част от състава на Томас Тухел през този сезон, като е стартирал в 20 от мачовете във Висшата лига, а в тях е реализирал два гола и е подал за други две попадения.