Пандемията от коронавирус засегна особено силно финансите на Ювентус и може тимът да се вди принуден да продаде част от звездите си. Според информация на „Marca“ най-скъпата покупка на „биаконерите“ Кристиано Роналдо може да напусне шампионите, след като те може би вече не могат да осигуряват заплатата на португалската звезда и смятат, че има само две възможни дестинации за него - Манчестър Юнайтед или Пари Сен Жермен.

Малко вероятно е Реал Мадрид също да се включи в наддаването за бившия си футболист, след като го продаде само преди две лета, докато Байерн Мюнхен не би подписал с играч на неговата възраст - 35.

Изданието твърди още, че Пари Сен Жермен би бил вариант, но само в случай, че някой от Неймар или Килиан Мбапе напусне през лятото - сценарии, който остава малко вероятен.

Смята се, че Англия е единствената възможна дестинация и Юнайтед би бил фаворит, тъй като те са "романтично свързани" с играча, "който винаги е оставял вратата отворена" за завръщане в Юнайтед, където той играе между 2003 и 2009 година, печелейки три последователни титли в първенството и Шампионска лига през 2008 година.

Роналдо се присъедини към Юве през лятото на 2018 година срещу сума от 100 милиона евро. За това време Роналдо е вкарал 53 гола в 75 участия за „старата дама“.