Изненадваща оферта е получил капитанът на Реал Мадрид – Серхио Рамос. Става въпрос за предложение от френския хегемон Пари Сен Жермен, който цели да замени своя капитан – Тиаго Силва.

Рамос се утвърди с годините като един от най-големите лидери в играта при престоя си в Реал, след като спечели четири титли в Испания, колкото и Шампионски лиги, след като пристигна в мадридския гранд от Севиля през 2006-а година. Според испанския Don Balon напускането на Рамос от „Бернабеу” е считано за сигурно, като тимът на Томас Тухел вярва, че испанецът ще заздрави сериозно редиците на парижани.

Зинедин Зидан, от своя страна, също иска да се подобри сериозно в отбранителната линия, като цел №1 е Давид Алаба от Байерн Мюнхен, който е ляв бек в баварския колос.

27-годишният футболист на мюнхенци би струвал на „лос меренгес” около 65 милиона евро, като преди това Алаба бе спряган за трансфер в английския Челси. Рамос има 640 мача за Реал Мадрид във всички надпревари, като има впечатляващите за защитник попадения от 91 гола.