Бъдещето на суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе все още е неясно, а най-новата информация го приближава още повече до Реал Мадрид. Според „Goal.com“ французинът вече си търси къща в Мадрид, като дори е инструктирал хора от своето обкръжение да намерят най-доброто място за живеене в столицата на Испания.

Мбапе има договор с ПСЖ до края на следващия сезон, като към момента той все още не е подписвал нов контракт с парижани. Точно заради това от „Парк де Пренс“ възнамеряват да продадат нападателя през лятото, защото той влиза в последната година от своя контракт. А и да си върнат част от инвестираните в него милиони.

Не е тайна, че Мбапе е цел номер 1 на Реал Мадрид. Той е силно желан от Зинедин Зидан и двамата вече да признавали на няколко пъти, че биха искали да работят заедно.

И докато в ПСЖ французинът често е засенчван от своя съотборник Неймар, в Реал Мадрид това няма да е така, защото „кралете“ търсят своята нова голяма звезда. Такава липсва след трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус. Мбапе знае, че има и одобрението на играчи като Лука Модрич, Серхио Рамос и Карим Бензема.