С отворени обятия са готви да приемат Неймар играчите от съблекалнята на Барселона, твърди Mundo Deportivo.

Според информацията на каталунската медия, футболистите на „блаугранас“ гледали с повече от добро около на възможността бразилецът, който понастоящем е част от Пари Сен Жермен, отново да облече екипа на клуба. Това било така не само заради отличните качества на Неймар като футболист, но и заради факта, че всички са запазили с него чудесни приятелски отношения.  

Неймар

източник: БГНЕС

Според тиражираната информация именно от Mundo Deportivo има възможност нападателят да се завърне на „Камп Ноу“. Сумата, която каталунците трябва да платят на френския първенец, за да се стигне до подобен трансфер е 220 милиона евро, твърди, на свой ред, Cadena Ser.

Припомняме, че подобна бе цената, която брои ПСЖ на Барса за същия играч през 2017 година. Френските богаташи извадиха 222 милиона евро преди повече от година, за да имат бразилеца на „Парк де Пренс“, като така го превърнаха в най-скъпия футболист в историята.

В последствие плъзнаха слухове, че Неймар може да за играе в Реал Мадрид, а последните информации са, че ще направи завръщане в бившия си тим.

Бивш играч на Барса взе отношение по сагата с Неймар