Френският шампион Пари Сен Жермен е бесен на Челси, след като опита им да вземе крилото на „сините“ Хаким Зиеш под наем в последния ден от зимния трансферен прозорец, се провали. На „Парк де Пренс“ вярват, че клубът от западен Лондон е виновен за редицата административни грешки и сега отношенията им никога не са били по-обтегнати.

The Telegraph разкрива, че ПСЖ вече ще мисли по два пъти, преди отново да прави сделки с Челси, тъй като отношенията между клубовете заплашва да достигнат дъното заради „цирка“, както го описват парижани около проваления трансфер на Зиеш във Франция.

Мароканецът трябваше да премине на „Парк де Пренс“ под наем до края на сезона, но трансферът пропадна, след като документите за споразумението бяха получени твърде късно, за да изпреварят крайния срок, а обжалването от страна на французите се оказа неуспешно.

Имаше предположение, че Челси се е концентрирал върху привличането на Енцо Фернандес от Бенфика, което е отклонило погледа от трансфера на Зиеш в ПСЖ. Това бива подкрепяно от парижани, които са категорични, че са получили неподписани и неверни документи, преди най-накрая да получат правилната версия точно след крайния срок.