Френският вицешампион Пари Сен Жермен да планира изненадващ удар, като ще се опита да привлече някого измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо през лятото. Един от двамата е очакван на „Парк де Пренс“ заедно с полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, пише „Foot Mercato“.

Парижани вече привлякоха три големи имена – Джорджиньо Вайналдум, Ашраф Хакими и Серхио Рамос. Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарумма също се очаква да се присъедини към клуба след края на UEFA EURO 2020.

Сега „Foot Mercato“ твърди, че ПСЖ следи отблизо ситуациите както на Меси, така и на Роналдо на фона на несигурното им бъдеще. Изданието допълва, че ПСЖ също иска и халфа на „червените дяволи“ Погба, чийто договор изтича догодина.

Съобщава се, че Роналдо все още не е решил дали да продължи в Ювентус, където има договор до края на следващия сезон. Междувременно Меси е на практика свободен агент, след като договорът му с Барселона изтече в края на миналия месец. Въпреки това се очаква 34-годишният нападател, който спечели Копа Америка с Аржентина по-рано днес, да поднови контракта си с „каталунците“ съвсем скоро въпреки продължаващите финансови проблеми за клуба.

На първо място обаче ПСЖ ще иска да вземе Пол Погба. С навлизането си в последните 12 месеца от договора му на „Олд Трафорд“, Юнайтед може да го продаде на по-ниска цена това лято. Още повече, че „червените дяволи“ са свързани с младата звезда на Рен Едуардо Камавинга, който е гласен именно за заместник на 28-годишния халф.