Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, може да продължи договора си с френския първенец, пише авторитетното издание „Le Parisien". Те цитират човек от близкото обкръжение на бразилеца, който потвърдил, че футболистът е готов да изслуша ново предложение. Припомняме, че през лятото Ней за пореден път опита да си издейства трансфер обратно в Барселона, но двата клуба не се разбраха за високата му цена.

„Ако клубът (б.р. - ПСЖ) иска да говорим, сме готови да чуем какво имат да ни кажат. През миналата пролет Ней беше много близо до преподписване, като инициативата беше от страна на клуба. Ако наистина искат да обсъдим нещата, трябва да дойдат при нас. В момента Неймар е щастлив, колкото не е бил от дълго време насам. Нов контракт е възможен, ако ПСЖ постига добри резултати и най-вече победи, защото Неймар винаги иска да е на печелившата страна”, коментира близък до южноамериканеца.

Договорът на футболиста с ПСЖ изтича през 2022 г. През този сезон Неймар има 9 гола от 12 мача във всички турнири. /БГНЕС