Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте, коментира информациите, че ще напусне клуба в края на сезона, за да се присъедини към Пари Сен Жермен, при евентуално уволнение на Маурисио Почетино, чието бъдеще изглежда предрешено. 

"Радва ме, че другите клубове оценяват работата ми, но истината е, че не харесвам, когато хората се опитват да измислят новини. Това не е честно спрямо замесените клубове и спрямо моите играчи", каза Конте.

"Този тип ситуации ме карат да се усмихвам, но мисля, че хората, които са замесени в ситуацията, не трябва да измислят фалшиви новини", добави Конте.

Конте призова играчите и феновете на "шпорите" да преместят фокуса си към надпреварата за топ 4. Към момента Тотнъм е пети в класирането на Висшата лига с 58 точки, на две зад четвъртия Арсенал.

"В този момент трябва да бъдем концентрирани върху важната цел. Ще направим всичко възможно да спечелим място в Шампионската лига. Трябва да подходим със страст, ентусиазъм и радост. Заслужаваме да се борим за място в Шампионската лига", каза Конте.