Майката на полузащитника на Пари Сен Жермен Адриен Рабио - Вероник, е недоволна от поведението на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, който позволи такава ситуация, че синът й не играе от няколко месеца.

В настоящия сезон 24-годишният френски полузащитник изигра 20 мача за ПСЖ, вкара 2 гола и даде 2 асистенции. Последният мач, когато Рабио бе на терена бе през декември 2018 година.

"Вечно съм благодарна на Хатем Бен Арфа за думите и подкрепата му. Ако не беше казал какво мисли, нямаше да говоря. Човек трябва винаги да уважава хората около себе си. Ако не, тогава в някакъв момент ще дойде възвращаемостта. Мисля, че един ден Адриен ще се срещне на терена с ПСЖ и ще им причини проблеми. Защото това е живот. Когато правите нещо нередно, винаги има последствия. Президентът на клуба взе най-несправедливо решение, всеки знае това. По този начин той отрови отбора и през последните пет месеца видяхме последствията. Той е разрушил екипа си със собствените си ръце, защото е забравил за човечността. Ал-Хелаифи показа, че не познава не само футбола и играчите си, но и хората като цяло", заяви Вероник Рабио пред "AFP".