Ръководството на Пари Сен Жермен пръсна над 400 млн. евро, за да се подсили с две от най-големите звезди на световния футбол Килиан Мбапе и Неймар. И те съвсем логично са основни фигури на "Парк де Пренс", което пък на свой ред поражда постоянни информации, че ще бъдат купени от други отбори. 

Заради огромната инвестиция в двамата, парижани са заплашени с наказание за нарушаване на финансовия феърплей. И това засили спекулациите, че може да се стигне до раздяла с някого от тях. Но босът на клуба Насер ал Хелаифи отрече такава възможност. 

"Не, това не е сто процента, а дори 2000% е сигурно, че няма да продаваме Неймар и Мбапе. Те ще останат в Париж. Много медии, особено във Франция, казват, че ще бъдем принудени да продаваме звездите си. Искам твърдо да кажа, че те ще останат с нас."

"И все пак ще можем да привлечем играчи, които са в рамките на финансовия феърплей. Сигурни сме, че ще го направим. Имаме средства за това и няма да нарушим правилника на УЕФА", заяви арабският бос на френския шампион.

Президентът на парижани отрече слуховете, че спортният директор Антеро Енрике може да напусне поста си. За неговото място е свързван Арсен Венгер. "Антеро си върши работата много добре. Той ще продължи да работи с нас и ще остане на поста си. Само това е истината", уточни Ал Хелаифи.