Най-скъпият футболист в историята Неймар разбуни сериозно духовете в Испания само с едно свое действие. Бразилецът кацна инкогнито с частния си самолет в Мадрид в понеделник следобед и това веднага отприщи куп спекулации за бъдещето му. 

В крайна сметка се оказа, че той е бил в испанската столица, за да заснеме реклама. Снимките приключват днес следобед и се очаква вечерта той обратно да се прибере в Париж. Но засега няма информация какво е правил в понеделник вечерта. 

Според редица мадридски издания, той е получил обаждане от представители на президента на Реал Флорентино Перес за обсъждане на евентуална възможност за среща между двете страни. Не е тайна, че босът на "белите" иска да привлече бившия ас на Барселона в новия проект на "Бернабеу", който ще стартира от лятото. 

Засега няма никакви индикации от Неймар как би реагирал на подобна покана. Папараците обаче го щракнаха в добро настроение в Мадрид. Интересното е, че миналата вечер там се събраха и бразилецът, и Кристиано Роналдо, който сега е в Ювентус, но беше в града, за да открие болница за присаждане на коса, както и Лео Меси, който е там с националния отбор на Аржентина.