ПСЖ ще бъде без Лионел Меси и Неймар в двубоя с Клермон през уикенда, но в състава се очаква да се завърне третата звезда в нападението на отбора Килиан Мбапе. Това разкри старши треньорът на парижани Маурисио Почетино.

Меси и Неймар се завръщат днес след мачовете на националните отбори на Аржентина и Бразилия и няма да имат време да се подготвят за срещата в събота. Полузащитникът Леандро Паредес, който е сънародник на Меси, няма да бъде наличен по същата причина.

Травмата, която Мбапе получи в световната квалификация с Босна и Херцеговина през миналата седмица, вече е отшумяла и той ще може да помогне в мача с Клермон.

"Килиан е щастлив, емоционално той е много стабилен и преди края на трансферния прозорец, когато го видях за последно, той бе с изцяло положителна нагласа", заяви Почетино относно пропадналия трансфер на Мбапе в Реал Мадрид.

"Той иска да играе футбол и да се забавлява. Той тренира, възстановява се от травмата си и вярвам, че ще бъде в състава за утрешния мач", добави аржентинският наставник.

Защитникът Преснел Кимпембе и нападателят Мауро Икарди също са възстановени от травмите си и ще могат да помогнат на тима на ПСЖ, който търси пета победа в пет мача от началото на сезона в Лига.