Ръководството на Пари Сен Жермен е взело решение да изгони Адриен Рабио. Халфът не само няма да играе повече за парижани, но също така няма да тренира повече с първия тим, а ще бъде изпратен да се подготвя индивидуално.

Според информациите във френските медии, Рабио ще бъде изпратен да тренира отделно и в часови пояс, в който да не се засича с играчи от първия отбор на Томас Тухел.

Спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике и треньорът Тухел са категорични, че полузащитникът няма да играе повече за първия отбор, докато не поднови своя договор.

Рабио и ПСЖ разрушиха напълно своите отношения и не може да се окаже по-лошо.

Решаващата среща за бъдещето на халфа се състоя в понеделник, в сградата на ПСЖ, като от клуба присъстваха Томас Тухел, Антеро Енрике, Джими Тейшейра и Жан-Клод Блан. 

Футболистът е бил придружен от неговата майка, която му е и агент – Вероник Рабио.

Освен финансовите подобрения по договора, които Рабио е изискал, играчът също така е изразил своята ненавист от последните наказания, които му бяха наложени от треньора Тухел.

Според информациите, Рабио е поискал заплата от 10 милиона евро на година плюс допълнителен бонус от 10 милиона евро. Халфът е искал договорът му да бъде сравнително кратък – за две години и в него да бъде включена задължителна клауза за неговата продажба.

При тези искания Антеро Енрике се е засмял, а Томас Тухел е бил толкова разстроен, че е напуснал срещата, показвайки своя гняв. Тогава Енрике е взел решение да прекрати преговорите и да гарантира, че Рабио няма да играе повече за ПСЖ, докато договорът му не изтече или не го поднови.

Le Parisien: Барса и Рабио се споразумяха

RAI Sport: Рабио прие офертата на Барселона 

Рабио отказа среща с големия шеф, няма да води повече преговори с големия шеф

Отритваш арабските милиони и 6 месеца си "във фризера"

Рабио зачеркна Тотнъм с дебелия флумастер

И треньорът на ПСЖ не знае какво става с Рабио

Тухел заплашва Рабио