Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел иска отново да има на разположение халфа Адриен Рабио, който бе изваден от първия състав, след като отказа да поднови своя договор с клуба. Само преди дни германският специалист призна, че е нервен относно положението на играча.

Тухел не може да разчита на 23-годишния халф, тъй като Рабио бе отстранен за неопределено време от борда на директорите на клуба.

В същото време спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике е категоричен, че няма да отмени своето решение. Още в края на миналата година Енрике заяви, че Рабио ще остане извън първия отбор за неопределен период от време.

Според информацията на вестник „Le Parisien“, Томас Тухел смята отново да повдигне темата относно позицията на Рабио в отбора и да се опита да го върне в първия тим.

Въпреки че играчът отказа да поднови своя контракт, Рабио може да остане на разположение на Тухел, докато напускането му официално не стане факт.

В същото време, ако Рабио продължи да бъде изваден от първия състав, той може да заведе съдебно дело срещу Пари Сен Жермен.

Докато чака Барса, Рабио преговарял с четири други клуба

Рабио се разбра с Барса и започва от лятото

Майката на Рабио поела към Барселона за преговори​

Тухел: Уважавам решението на клуба спрямо Рабио 

Подкрепа за Рабио в спора му с ПСЖ

Майката на Рабио изнудва Барселона