Бразилската звезда Неймар и бившият футболист Дейвид Бекъм дадоха интервю, в което футболистът на ПСЖ предложи услугите си на новия клуб на Бекъм Интер Маями. Въпреки това, феновете на новия тим не трябва да се вълнуват твърде много, защото Неймар подсказа, че ще обмисли да премине чак след 10 години. По време на интервюто между бившите и настоящите звезди на ПСЖ, Неймар призна, че би искал да играе в МЛС един ден и посочи Бекъм като „негов президент“.

„Вярвам, че това е чудесна възможност страната да развива своя футбол. Както казах преди, вече имам договора си с Дейвид. След няколко години ще бъда там. Ние сме в това заедно. Той е моят президент", бяха думите на бразилеца.

„Значи ще те накарам да подпишеш лист хартия. Празен лист хартия. Това ще бъде договор за Маями за десет години. Няма да плащаме много! ”, каза Бекъм, като даде празен лист хартия на Неймар като символичен договор между двамата.

В момента Неймар е с натъртвани ребра и пропусна победата на ПСЖ с 4:2 над Лион през уикенда. Досега през сезона той има 13 гола в Лига 1 шест асистенции.