Четирима от играчите на Пари Сен Жермен не бива да бъдат продавани при каквито и да било условия. Това е обявил наставникът на френския шампион Томас Тухел пред клубната управа на първата среща за обсъждане на лятната селекция. 

Според "Пари Мач", със статут на недосегаеми на "Парк де Пренс" са двамата най-скъпи футболисти в отбора - Неймар и Килиан Мбапе, както и "черноработниците" Маркиньос и Марко Верати. Интерес към тях не липсва, но никой няма да бъде продаден. 

Поне на това се надява Тухел, който разчита по този начин шефовете да му окажат вот на доверие за работата му през следващия сезон, въпреки разочароващия край на настоящата кампания. Въпреки всичко, очаква се желанията на германеца да бъдат удовлетворени. 

Целите пред него бяха свързани с трофея в Шампионската лига, но парижани отпаднаха за пореден път по позорен начин, този път от Манчестър Юнайтед още на 1/8-финалите. Впоследствие това развали и сезона им на вътрешната сцена, където от задължителния требъл с трофеите в първенството, Купата на Франция и Купата на Лигата, взеха само тази в Лига 1, при това заради натрупания по-рано убийствен аванс пред Лил.