Нападателят Антони Марсиал не смята, че Манчестър Юнайтед е очевиден фаворит срещу Пари Сен Жермен преди осминафинала от Шампионската лига между двата отбора.

Първата среща ще се играе на "Олд Трафорд" във вторник.

"Вярно е, че се намираме в добра форма и се радваме, че Солскяер е с нас и ни подкрепя. Но със сигурност не сме очевиден фаворит срещу ПСЖ. Те са без някои от основните си играчи, но това не означава, че са по-слаби, защото в състава им има много добри футболисти. Очаквам да се получи един хубав мач и се надявам ние да излезем победители", каза Марсиал преди мача.

„Разполагаме с треньор, който има различни намерения, затова се опитваме да изпълняваме заръките му. Може би да играем този стил футбол е по-лесно, отколкото стилът, който Моуриньо изискваше.”

„Когато нашият нов треньор дойде за първи път, той имаше много увереност, показа целеустременост и това ни беше от полза. В момента се опитваме да му се отблагодарим и нещата се получават.”

„От мен той иска да атакувам повече. В крайна сметка, това е работата ми – да бъда по-решаващ играч, да правя разликата. Нещата се получават и за другите атакуващи футболисти. Дано продължим да бъдем също толкова ефективни”, допълни 23-годишният играч.