Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви, че играчите му знаят какво е ситуацията с него след загубата от Манчестър Сити с 1:2 при гостуването в Англия в мач от група А на Шампионската лига. Почетино визира информациите, които го свързват с овакантения треньорски пост в Манчестър Юнайтед след уволението на Оле Гунар Солскяер.

С поражението в Манчестър Пари Сен Жермен е втори във временното класиране в група "А" на турнира с 8 точки, на четири от лидера Манчестър Сити.

"Играчите знаят много добре каква е истината. Работим в сфера, в която слуховете са навсякъде - понякога негативни, понякога позитивни. Това не е него, на което отделяме сериозно внимание", обясни Почетино.
Въпреки поражението в Манчестър обаче френският отбор си осигури място в следващата фаза на Шампионската лига. Маурисио Почетино настоя, че загубата ще алармира неговия тим за предизвикателствата, които чакат отбора с напредването на състезанието.

"Малко сме разочаровани, но все пак се класирахме в следващата фаза. Искахме да сме първи в групата, така че на този етап сме разочаровани", заяви аржентинският треньор.

"Първото полувреме беше наистина трудно, защото Манчестър Сити ни притискаше дълбоко в полето", каза още Почетино пред клубната телевизия на Пари Сен Жермен.

"Бяхме доста затруднени, но на това ниво трябва да знаеш как да се справяш с такива ситуации в Шампионската лига и то срещу отбори като Манчестър Сити. Може да се каже, че такива моменти дори са полезни", добави аржентинецът.

"През второто полувреме мисля, че стартирахме по-добре. Контролирахме мача в доста периоди и отбелязахме гол. Впоследствие не успяхме да продължим по същия начин и допуснахме попадение", коментира старши треньорът на Пари Сен Жермен.