През цялата седмица излизаха информации, че Ювентус подготвя продажбата на голямата си звезда Кристиано Роналдо в края на сезона. Според „AS“ обаче, португалският нападател не знае за подобни планове от страна на италианския шампион и няма намерение да напуска Торино, където се чувства щастлив.

Нещо повече, семейството му се е настанило много добре в Италия, така че фокусът на Кристиано е да остане поне докато изтече договорът му договорът му през лятото на 2022 година.

Отборът на Пари Сен Жермен е сред клубовете, които са свързани с трансфер на Роналдо, а спортният директор тима Леонардо не изключи подобен развой на събитията. На фона на пандемията от коронавирус и финансовите последици от нея, се спекулираше, че „бакионерите“ могат да се разделят с португалската си звезда. Пишеше, че в тежест на клуба е огромната му заплата от около 30 милиона евро на година.

По-рано излезе информация, че и бившият му клуб - Манчестър Юнайтед се интересува от завръщане на нападателя на „Олд Трафорд“, където прекарва шест успешни години, преди да се присъедини към Реал Мадрид през 2009 години.

Но, въпреки че Кристиано продължава да е силно привързан към Юнайтед, той е против завръщането си там, тъй като смята, че времето му в клуба е отминало.