Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис заяви, че е готов да прададе две от звезите на клуба - Калиду Кулибали и Фабиан Руис, стига някой обаче да извади сума не по-малка от 100 милиона евро.

“На Фабиан все още му остават три години от договора, а на Кулибали - две. Какъв е проблемът? Ако Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или Пари Сен Жермен се появят със 100 милиона евро, бих си помислил и е вероятно играчите да си тръгнат, но само ако е сигурно, че го искат. Дори не бих обърнал внимание на оферта от 60 милиона евро, твърд съм в това", заяви босът на "партенопеите" пред “Кориере дело спорт”. 

"Ако исках да спечеля Скудетото на всяка цена, щях да съм в 300-400 милиона евро дългове. Оглеждам се и виждам клубове с такива от 500 милиона, 600 милиона или 1 милиард евро. На никого нищо не дължа", продължи президенът, който коментира и ситуацията с новия договор на Дрисе Мертенс и напускането на Хосе Кайехон.

"Дрис Мертенс? Той е пакостник. Преди 6 месеца се видяхме за закуска и срещнах специален и готин човек. Обикновено не преподписваме с 33-годишен, но с него беше лесно. Когато прекрати кариерата си, искам да му намеря някаква роля, за да продължим сътрудничеството си. Хосе Кайехон? През септември или октомври изясних нашите намерения. Неговият агент нищо не ни е съобщавал, той знае условията”, заяви Де Лаурентис.