Бъдещето на звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе продължава да бъде основна тема в световните таблоидите. Френският национал има договор с парижани до лятото на 2022 година, като испанският шампион Реал Мадрид е считан като основен фаворит за неговия подпис.

Отборът на Ливърпул също е включван в евентуалните кандидати за световния шампион. Именно в неделното си издание „Times“ пише, че „мърсисайдци“ са готови да се разделят с някоя от големите звезди в предни позиции, а именно Садио Мане, Роберто Фирмино или Мохамед Салах.

„Всички те са на 28 години и все още имат договор само до 2023 година. И някои от тях могат да отидат в Испания. Ливърпул обмисля това отдавна “, пише Касъл Дънкан от „Times“.

„Червените не се опитват да задържат играчите си завинаги. Те са готови да им отворят вратата, ако искат да си тръгнат. Те имат голямо предложение. Те ще трябва да продадат и да убедят Мбяпе да дойде", пише още изданието.

Ливърпул може би няма нужда да продава и тримата, но ако тимът получи солидни суми за двама от тях, това може да се окаже достатъчно, за да отправят оферта за Мбапе.

Френският нападател е оценяван на около 180 милиона евро, според порталът Transfermarkt.com