Френският вицешампион Парис Сен Жермен е осъществил контакт с представителите на Пол Погба във връзка с негов потенциален трансфер на „Парк де Пренс“. Бъдещето на полузащитника в Манчестър Юнайтед е поставено на карта, след като му остава само година от договора му на „Олд Трафорд“ и за момента няма индикации, че иска да го поднови.

Според френското издание „RMC“, 28-годишният Погба е „повече от отворен“ за идеята да напусне Юнайтед за ПСЖ. „Червените дяволи“ може да бъдат принудени да продадат халфа това лято, за да не го изпуснат без пари след 12 месеца.

Погба беше свързан с изхода от Юнайтед още миналото лято, но поставената му цена от 150 милиона паунда отблъсна потенциалните купувачи. Сега обаче се твърди, че стойността му вероятно е спаднала до около една трета от тези 150 милиона.

Юнайтед са готови да съберат свежи средства, за да осъществят своите трансферни планове, след като вече са разделиха със 73 милиона паунда, за да подпишат със звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

Смята се, че мениджърът Оле Гунар Солскяер иска в тима да бъдат привлечени още централнит защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан и полузащитникът на Рен Едуардо Камавинга, който е гласен за заместник именно на Погба.

В същото време в ПСЖ също готвят сериозна селекция. Тимът вече привлече без пари Джорджиньо Вайналдум от Ливърпул, а се твърди, че са много близо до бившият капитан на Реал Серхио Рамос и бившия вратар на Милан Джанлуиджи Донармама, като и двамата също биха пристигнали във френската столица без да бъде плащана трансферна сума. Единствено се очаква да бъдат платени около 60 милиона паунда за Ашраф Хакими от Интер, който също е близо до това да стане играч на парижани.